Jesteśmy firmą świadczącą usługi w zakresie outsourcingu i leasingu pracowniczego, rekrutacji, doradztwa personalnego oraz pracy tymczasowej (numer certyfikatu: ).
Dla naszego Klienta z branży kompleksowego żywienia zbiorowego (restauracje w kompleksach biurowych, instytucjach edukacyjnych oraz żywienie w szpitalach poszukujemy osoby, która obejmie stanowisko:
Szef Kuchni
Opis stanowiska:
koordynacja funkcjonowania kuchni w obszarze w żywienia zbiorowego
sporządzanie zbilansowanych jadłospisów oraz receptur, we współpracy ze specjalistą z dziedziny dietetyki
sporządzanie receptur i kalkulacji cenowych potraw
przygotowanie dań do sprzedaży (obróbka wstępna i termiczna produktów, porcjowanie i dekoracja potraw)
zarządzanie pracą zespołu kucharzy i pomocy kuchennych (podział zadań, kontrola jakości pracy, sporządzanie grafików)
opieka nad racjonalnym zarządzaniem składnikami
nadzorowanie składu i wag posiłków, świeżości i jakości wykorzystywanych produktów
przygotowywanie zamówień towarów i nadzór ich przyjęć
dokonywanie wyboru sprzętów wykorzystywanych do przygotowywania dań oraz dbałość o właściwy stan techniczny urządzeń
dbałość o przestrzeganie zasad BHP oraz wewnętrznych regulaminów
prowadzenie dokumentacji HACCP
informowanie przełożonych o wszelkich nieprawidłowościach, wykrytych zagrożeniach, zapotrzebowaniu w zakresie zaopatrzenia i
wszelkich kwestiach dotyczących trudności lub braku możliwości wykonania obowiązków służbowych
wdrażanie i szkolenie nowych pracowników w kooperacji z przełożonym
współpraca z managerem obiektu
śledzenie nowych trendów w gastronomii i wprowadzanie ich w swoją ofertę
zgoda na wykorzystanie wizerunku do celów marketingowych firmy (krótkie filmy video przedstawiające przygotowanie potrawy)
Wymagania:
doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku z obszaru żywienia zbiorowego
aktualna książeczka sanepidu
znajomość systemu HACCP
wiedza i umiejętności z zakresu zarządzania w gastronomii
wykształcenie min. na poziomie technicznym
Oferujemy:
atrakcyjne wynagrodzenie w wysokości zł/mies. netto
możliwość wyboru formy zatrudnienia (Umowa o pracę, B2B)
niezbędne narzędzia
wykwalifikowany zespół
realny wpływ na jakość i strategię prowadzenia kuchni
elastyczny system czasu pracy
pensja
pracę od zaraz, w stabilnej, prężnie rozwijającej się firmie
Jeśli chcesz pracować w prężnie rozwijającej się firmie, jesteś nastawiony na długofalową współpracę i spełniasz wymagania zadzwoń już dziś .